SOLUSI PEWARISAN

Pewarisan - Pusaka - Faraid - Hibah - Wasiat - Harta Sepencarian - Pengurusan Harta Pusaka - Pusaka Kecil - Pusaka Besar - Solusi Harta Pusaka

Khidmat Nasihat / Konsultasi

Pewarisan - Pusaka - Faraid - Hibah - Wasiat - Harta Sepencarian - Pengurusan Harta Pusaka - Pusaka Kecil - Pusaka Besar - Solusi Harta Pusaka

Jika anda masih belum pasti apakah langkah yang terbaik yang anda boleh lakukan untuk merancang harta anda selepas kematian anda, mungkin kami adalah tempat yang anda boleh rujuk!

Solusi Pewarisan menyediakan khidmat nasihat profesional dan paktikal mengenai faraid dan isu-isu berkaitan pewarisan termasuklah hibah, wasiat dan lain-lain kepada semua ahli lapisan masyarakat. 

Insya Allah perunding kami terdiri daripada peguam profesional yang terlatih dalam bidang pewarisan dan akan boleh merungkai masalah-masalah berkaitan harta pewarisan anda. Antara khidmat yang kami sediakan adalah:

  1. Membantu membuat pengiraan faraid bagi si mati termasuk bagi kematian berlapis-lapis.
  2. Menerangkan secara umum tentang solusi-solusi yang boleh ditawarkan bagi setiap cabaran pewarisan pelanggan sama ada yang berkaitan instrumen pewarisan semasa hidup, atau, pengurusan harta pusaka si mati yang telah meninggal dunia.

Kami Sedia Membantu Anda

Untuk mencari solusi yang sesuai dalam pewarisan harta pusaka, kami sedia membantu anda. Sila klik butang ini untuk menghubungi kami dan berbincang lebih lanjut mengenai keperluan anda.